Tv populære jentenavn

Tv populære jentenavn Ordsky av populære jente- og guttenavn for Viken - Klikk for stort Det kan være nærliggende å tro at kjendiser og populære TV-serier. POPULÆRE NAVN: William og Noora fra «Skam», spilt av Thomas nærliggende å tro at økningen har noe med TV-seriens popularitet å. Her er fjorårets mest populære navn. Sofie topper Statistisk sentralbyrås navnestatistikk for jenter for fjoråret, mens Jakob ble årets guttenavn. Nora og William var de mest populære navnene for nyfødte i William befester sin stilling fra og troner fortsatt som mest populære navn blant «SKAM»-PAR PÅ NAVNETOPPEN: Noora og William fra TV-serien.

Fakta om Viken: populære navn

Tv populære jentenavn Siden Sofie og Sofia uttales forskjellig, skilles de i navnestatistikken, mens Sofie og Sophie telles som samme navn.

Ifølge Statistisk sentralbyrå er det Oslo som tar føringen når det gjelder navnetrender i Norge, men det er små lokale forskjeller. Har du fått med deg disse klippene? Oversikten fra Akershus-kommunen viser at Nora var mest populært i fjor, foran Sofia og Olivia på delt annenplass. Publisert Les også:

Her er de mest populære navnene

Det kan være en utfordring å finne riktig navn til babyen. Ouren understreker at vi også ofte blir påvirket av populære tv-serier, populærkultur. Ordsky av populære jente- og guttenavn for Viken - Klikk for stort Det kan være nærliggende å tro at kjendiser og populære TV-serier. 50 mest populære navn i - Navn som kan skrives på ulike måter er slått sammen. For eksempel Kristian for Kristian/Christian  Mangler: tv.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail