Vagin sex blog

Vagin sex blog Psykiatrisk sykepleier Anders Røyneberg hos Sex og samfunn svarer på spørsmål om kropp, sex og seksualitet. Dagens spørsmål: Ser. La oss først se på hva som er forskjellen mellom et glidemiddel og et vaginalt fuktighetsmiddel: Vaginale fuktighetsmidler er laget slik at de kan være i kroppen. Veldig ofte er en eller flere vaginaer i sentrum for den superdeilige aktiviteten vi kaller sex. Og alle vet at god sex kan være en berikelse i livet. weiter. «Hodepine» er herved ikke lengre en god nok grunn til ikke å ha sex. Freud hevdet at det fantes to typer av orgasme for kvinner, en klitoral og en vaginal.

Når samleiet gjør vondt

Vagin sex blog Men det er klart Tror turen varte i dager. Nummer 3: I tillegg kan du aktivt bruke bekkenbunnsmuskulaturen, som du trener opp ved å avbryte strålen når du tisser, altså spenner musklene og avspenner, spenner — avspenner osv.

Men dessverre er det i dag lang ventetid på Vulvaklinikken — cirka måneder, vagin sex blog. Digger deg, virkelig! Skriv en ny kommentar Navn.

LET'S TALK ORGASMS (StyleConnection)

La oss først se på hva som er forskjellen mellom et glidemiddel og et vaginalt fuktighetsmiddel: Vaginale fuktighetsmidler er laget slik at de kan være i kroppen. Du setter ord på mange av mine tanker og din blogg er alltid .. Selv har jeg ikke oppnådd vaginal sex med min kjæreste selv etter år, men.

Mange mener dette er for privat til å dele på en blogg, men hadde jeg deg og ser at du har problemer med å plassere peniser i din vagina.».

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail