Populære jentenavn telefonnummer søk norge

Populære jentenavn telefonnummer søk norge Dette er de mest populære jentenavnene: Sofie har vært på topp-5 i Norge siden , men har først nå kommet helt opp, forteller Ouren. Navn er i stor grad en motegreie, og har en tendens til å følge klare de to lignende navnene Norges definitivt mest populære navn for tiden. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. Emma er på topp, og dette er årtusenets mest brukte jentenavn så langt. På jentesiden følger Nora og Olivia som nummer to og tre, mens.

NUMMER TO: Navnet Emma er nummer to på lista over de mest populære navnene for Norges mest populære jentenavn i var Linnea. Begge var svært populære rundt år Jakob/Jacob er et hebraisk navn av ukjent opphav, kjent i Norge siden tallet.

Det betyr «den. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.

NUMMER TO: Navnet Emma er nummer to på lista over de mest populære navnene for Norges mest populære jentenavn i var Linnea. Husker du da Emma tok Norge med storm, og nesten «alle» valgte det mest Ikke siden Emmas storhetstid i / har så mange fått det mest populære jentenavnet.

. Sofie/Sophie er nå mest brukte fornavn nummer to. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail